Veilig online betalen via uw eigen bank
Zoutsteen Theelichthouder XL

Zoutsteen Theelichthouder XL


Zoutkristallen zijn zo'n 180 miljoen jaar geleden ontstaan door het indrogen van oceanen. De zoutkristallen worden diep onder de grond gedolven. Vanuit de wereldberoemde zoutmijnen in de Himalaya komen de ruwe zoutstenen die de basis vormen voor deze theelichthouders. Omdat deze handmatig worden verwerkt tot theelichthouder, is iedere vorm en kleur anders. Iedere zoutsteen theelichthouder is dan ook uniek. De meubel beschermdopjes zorgen dat uw meubels niet uitbijten. Het prachtige licht van zoutsteen geeft een geweldig effect, en is heel sfeervol in huis.

Helende werking:
De energetische effecten van de Himalaya zoutstenen bevorderen de positieve mentale houding en helpen om angst en depressie te verlichten. Het zout heeft een vitaliserend effect, het inspireert ons om onze energie te harmoniseren. De kleur bevordert kalmte en rust. Volgens wetenschappers hangt hoe wij ons voelen af van het aantal positieve en negatieve ionen in de lucht. Een teveel aan positieve ionen, word o.a. veroorzaakt door beeldschermen, sigarettenrook, en elektrische apparatuur. Dit kan leiden tot lusteloosheid en depressiviteit. Door een hoge concentratie aan negatieve ionen kan dit worden tegen gegaan. Deze negatieve ionen zijn o.a. aanwezig bij watervallen, aan zee, na een onweersbui maar ook bij zoutkristallen. Zoutsteen kan de lucht van positief geladen ionen zuiveren, en brengt evenwicht in de elektrische lading van ruimtes.
Zoutsteen is van nature water aantrekkend. Daarom moeten deze theelichten nooit buiten, of in zeer vochtige ruimten worden gezet. Je kunt zoutsteen schoonmaken met een borsteltje.
Afmeting: ca. 10 x 10 cm.€ 8,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Armband leder handgemaaktArmband leder handgemaakt€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
BoeddhaBoeddha€ 2,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Kristallen Fossiel SchedelKristallen Fossiel Schedel€ 15,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband maansteen 8mmArmband maansteen 8mm€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar