Veilig online betalen via uw eigen bank
Waxinehouder Seleniet

Waxinehouder Seleniet


Selene is de Griekse godin van de maan. Seleniet is genoemd naar deze godin. Door de hoge vibratie die deze steen uitzend, word hij ook wel Engelensteen genoemd.
Deze steen is een weldaad voor lichaam, geest en ziel en de steen zuivert tevens de ruimte waarin hij staat. Seleniet richt haar energie naar de gebieden die het op dat moment het meest nodig hebben. Het is een extreem schone vorm van gips met een vezelige structuur. Hierdoor word het licht gebroken en er ontstaat een veelkleurig effect. Met als resultaat een zeer specifieke zijdeglans.
De kracht van Seleniet is om met alle chakra's in het lichaam te kunnen werken. De steen lost op als ze in contact met water komt. Seleniet kan worden gebruikt om andere edelstenen te reinigen en op te laden. Toch is een goed idee om Seleniet af en toe een nacht in het maanlicht te leggen zodat ze optimaal haar werk kan doen. De steen is zelfreinigend. Seleniet voor een sprookjesachtig romantisch licht.

Helende werking
Seleniet kan denkprocessen verhelderen. Deze steen is als enige krachtig genoeg om negatieve energieën uit kwarts te verwijderen. Seleniet is uniek omdat het als enige kwartskristallen kan programmeren, door de te reinigen stenen op of tegen de Seleniet te leggen.
Seleniet kan zowel de negatieve energie verwijderen, als de stenen weer opnieuw opladen. De steen is een goed hulpmiddel bij visualisatie, meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet geeft inzicht in de oorzaken van vele klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren.
Waxinehouder Seleniet is ca 11 cm hoog en heeft een doorsnee ca 9 cm.

Kleur
Wit

Chakra 6e en 7e
Derde oog chakra en Kruin/ Kroonchakra

Sterrenbeeld
Stier Vissen


€ 17,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Chakra collier splitChakra collier split€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Collier gedroogde bloemen        GRATIS VERZENDENCollier gedroogde bloemen GRATIS VERZENDEN€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Collier wensflesje Lapis Lazuli GRATIS VERZENDENCollier wensflesje Lapis Lazuli GRATIS VERZENDEN€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hanger Rozenkwarts Hanger Rozenkwarts € 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar