Veilig online betalen via uw eigen bank
Ring Granaat

Ring Granaat


Granaat geeft kracht en energie, en is de perfecte edelsteen voor crisissituaties. De granaat werd in de bronstijd al gebruikt als edelsteen. De naam van de Granaat is afgeleid van het Latijnse ‘granatus’, er zouden overeenkomsten zijn met de pitten van de granaatappel. De kleuren variëren van rood via roze, violet naar groen, blauw en zelfs vrijwel kleurloos. Een kleurrijke wereldsteen, de bekendste kleur is de rode granaat. Therapeutisch heeft granaat een positieve werking, en kan helpen stress en angsten te verminderen. In de alternatieve geneeskunde gebruikt men de granaat om balans en evenwicht in harmonie te brengen. Granaat staat voor puurheid, bescherming en vriendschap. Daarnaast versterkt de granaat positieve emoties, de sterkste daarvan is natuurlijk de liefde!
Helende werking
Granaat vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de graat een gunstige invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen. Granaat bevordert zelfvertrouwen, hoop en moed, doorzettingsvermogen, optimisme, levensvreugde. Blokkades kunnen worden verminderd, wat positief werkt op uithoudingsvermogen, wilskracht en vitaliteit.
Deze prachtige granaat is gezet in 925 zilveren ring maat 17,5.

Kleur
Rood, Roodbruin, Roze, Violet, Groen, Blauw, Doorzichtig.

Chakra 1e
Basischakra/ Wortelchakra

Sterrenbeeld
Leeuw, Ram, Schorpioen€ 39,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Collier Chakra Bloem GRATIS VERZENDENCollier Chakra Bloem GRATIS VERZENDEN€ 12,80Direct uit eigen voorraad leverbaar
WierookhouderWierookhouder€ 1,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Moodring/ Stemmingsring mt 18 GRATIS VERZENDENMoodring/ Stemmingsring mt 18 GRATIS VERZENDEN€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Donut Howliet 40 mm met lederen koord.Donut Howliet 40 mm met lederen koord.€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar