Veilig online betalen via uw eigen bank
Ring Barnsteen

Ring Barnsteen


Barnsteen of ook wel amber genoemd is geen steen maar gestolde en gefossiliseerde boom hars. In deze boom hars kunnen insecten zitten. Barnsteen of amber heeft een sterke binding met de aarde, en kan wel 50 miljoen jaar oud zijn. Barnsteen brengt het lichaam in evenwicht door pijn en negatieve energie te absorberen. Het is een krachtige genezer en reiniger die ongemakken uit het lichaam verdrijft. Barnsteen stimuleert het intellect en bevordert een creatieve zelfexpressie. Op spiritueel gebied bevordert barnsteen altruïsme en geeft wijsheid. De kleur is goudbruin of geel als van honing. Edelstenen en Kristallen zijn geschenken van de natuur.Iedere steen is uniek. Deze schitterende barnsteen is gezet in een ring van 925 zilver, de maat is 17,5.

Helende werking
Barnsteen of amber is een krachtige chakra reiniger en heler. Het brengt het lichaam vitaliteit en kan ongemakken verwijderen. Barnsteen of amber vermindert stress, behandelt keelaandoeningen, heeft een helende werking op de maag, milt, nieren, blaas, lever en galblaas, vermindert gewrichtsproblemen en versterkt de slijmvliezen. Barnsteen kan helpen bij het aarden van energieën in het lichaam. Als elixer is barnsteen een uitstekend natuurlijk antibioticum.

Kleur
Geel Oranje Goud

Chakra 3e
Barnsteen hoort bij het Zonnevlechtchakra maar heeft ook een gunstige werking op de overige chakra’s en mag dus gebruikt worden op ieder chakra.

Sterrenbeelden
Kreeft, Leeuw, Maagd en Tweeling

Barnsteen is gezet in sterling 925 zilver, ring mt 17,5


€ 27,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Oplaadsteentjes (Bergkristal)Oplaadsteentjes (Bergkristal)€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Collier Rozenkwarts druppelCollier Rozenkwarts druppel€ 25,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Knuffelsteen ZonnesteenKnuffelsteen Zonnesteen€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Olifant UnakietOlifant Unakiet€ 12,00Direct uit eigen voorraad leverbaar