Veilig online betalen via uw eigen bank
Reiki 3 x behandeling op afstand Privé PAKKET

Reiki 3 x behandeling op afstand Privé PAKKET


Dit pakket bestaat uit 3 x Reiki privé afstandsbehandelingen. Meestal met een tussenpozen van 1 à 2 weken afhankelijk van je klachten.
Alles is energie en energie is overal om ons heen. Afstand is voor Reiki energie daarom niet van belang. Reiki op afstand is ideaal voor mensen die een druk leven hebben of als je de energie graag in je eigen persoonlijke omgeving ontvangt. Een Reiki afstandsbehandeling is net zo krachtig (soms zelfs krachtiger) als een directe persoonlijke Reiki behandeling. Zeer geschikt voor mensen die door omstandigheden moeilijk hun huis uit kunnen.
Wil je graag Reiki op afstand ontvangen, dan kun je via de mail doorgeven welk tijdstip je voorkeur heeft. In overleg kijken we naar een geschikte datum. Voor aanvang hebben we contact via mail en natuurlijk ook na de behandeling.

Voorbereiding privé reikibehandeling:
Ga ongeveer 5 minuten voor aanvang ergens rustig zitten of liggen zodat je goed kunt ontspannen. Je kunt eventueel een kaarsje aansteken of je favoriete muziek opzetten om nog meer tot rust te komen. Zorg voor een omgeving waar jij je prettig voelt en waar je niet wordt gestoord. Op het moment en tijdstip dat je hebt aangegeven, stem ik mij af op de Reiki energie en stuur deze naar jou. Een complete Reiki privé afstandsbehandeling duurt c.a. 30 minuten.€ 45,00€ 42,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Hanger Engel TijgeroogHanger Engel Tijgeroog€ 0,00€ 7,99Direct uit eigen voorraad leverbaar
Jaspis GeelJaspis Geel€ 0,00€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Chakra kristal Feng Shui HarmonyChakra kristal Feng Shui Harmony€ 0,00€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Amber/ BarnsteenArmband Amber/ Barnsteen€ 0,00€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar