Veilig online betalen via uw eigen bank
Ontlaadsteentjes (Hematiet)

Ontlaadsteentjes (Hematiet)


Verzorging van Edelstenen en Kristallen.
Edelstenen en Kristallen geven positieve energie af en nemen negatieve energie op uit hun omgeving. De afgegeven positieve energie moet regelmatig aangevuld worden. Dit kun je doen door de steen te reinigen (ontladen) en weer op te laden. Hoe intensiever de steen gebruikt wordt hoe vaker ze ontladen moet worden. Je eigen gevoel is hierbij heel belangrijk. Heb je het gevoel dat de steen niet meer optimaal werkt en heeft de steen veel negatieve energie opgenomen, dan is het een goed moment om de steen te verzorgen. Wanneer je een steen gebruikt voor een healing sessie, dan kun je hem voor en na de healing reinigen en opladen.

Hematiet is een zachte en veilige manier voor ontladen en reinigen van Edelstenen en Kristallen. Hematiet neemt negatieve energie op uit de steen. En heeft het vermogen om deze ongewenste energie af te voeren naar de aarde. Leg de steen 24 uur in een bakje of voor een optimaal resultaat in een Abalone schelp met Hematiet steentjes, om te ontladen. Voor het opladen dien je Bergkristal steentjes te gebruiken.

Dit is een natuurproduct, hierdoor kan het gewicht, afmeting, kleur en vorm afwijken van de foto. Hematiet ontlaadsteentjes zijn verpakt in een zakje van 100 gram.
€ 5,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Andere kochten ook


Abalone schelp Abalone schelp € 6,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Knuffelsteen AventurijnKnuffelsteen Aventurijn€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Knuffelsteen ZonnesteenKnuffelsteen Zonnesteen€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Oplaadsteentjes (Bergkristal)Oplaadsteentjes (Bergkristal)€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar