Veilig online betalen via uw eigen bank
Olifant Rozenkwarts

Olifant Rozenkwarts


De olifant staat bij vele volkeren symbool voor kracht, geluk en wijsheid. De steen van de Liefde. Amor en Eros zouden de steen naar de aarde gebracht hebben. Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart. Ze brengt inspiratie en creativiteit. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Rozenkwarts bevordert harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties en bevordert de zelfacceptatie. Rozenkwarts is niet alleen de steen van de liefde maar kan ook bij vele kwalen ingezet worden. De steen helpt bijvoorbeeld het bedplassen tegen te gaan en om schadelijke stralen te ontsporen. Rozenkwarts wordt gebruikt voor het maken van armbanden, colliers, oorbellen, hangers voor aan een ketting en als steen voor in een ring. Omdat het een natuurproduct betreft kan de edelsteen iets afwijken van de foto. Deze kleurnuance geeft een mooi speels effect.
Helende werking
Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en is daarom ook geschikt voor baby’s en kinderen.Leuk als kraam cadeau.
De rozenkwarts werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert medeleven en behulpzaamheid. Ook stimuleert rozenkwarts de doorbloeding, sterkt het hart en is een steen die de vruchtbaarheid stimuleert. Rozenkwarts helpt bij liefdesverdriet, emoties, rouw, buikkrampjes bij baby’s, werkt bij heimwee en is verzachtend bij blauwe plekken. Het is rustgevend en vult ruimtes met warmte en liefde.


€ 12,00


Dit artikel is momenteel niet op voorraad, excuses voor het ongemak.

Relevante producten


Donut Howliet 40 mm met lederen koord.Donut Howliet 40 mm met lederen koord.€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Shamballa blauwe Agaat/ RutielkwartsArmband Shamballa blauwe Agaat/ Rutielkwarts€ 17,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Reiki Privé behandeling op afstandReiki Privé behandeling op afstand€ 15,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
WoestijnroosWoestijnroos€ 6,00Direct uit eigen voorraad leverbaar