Veilig online betalen via uw eigen bank
Moodring/ Stemmingsring mt 17 GRATIS VERZENDEN

Moodring/ Stemmingsring mt 17 GRATIS VERZENDEN


Moodring
Magisch, is de Moodring of stemmingsring. De ringen veranderen van kleur en kunnen je zo vertellen hoe je je voelt.

Hoe werkt een Moodring:
De steen in de ring bevat vloeibare kristallen, die gaan draaien door temperatuursveranderingen. Het draaien zorgt voor veranderingen in de structuur. Hierdoor verandert de golflengte van het licht dat geabsorbeerd en weerkaatst wordt. Door de warmte van de kristallen, krijgen ze een andere kleur. Moodrings zijn dus eigenlijk mooie kristallen thermometers. Afhankelijk van hoe je de temperatuur interpreteert kan het iets over de stemming van de drager zeggen. De kleur groen is afgesteld op de gemiddelde temperatuur van 28 graden. Dit is onze gemiddelde rusttemperatuur. Gaat onze temperatuur omhoog of omlaag dan veranderen de vloeibare kristallen voldoende om een verandering in de gereflecteerde kleur te veroorzaken. Geluk en passie zorgen ervoor dat de temperatuur stijgt en dan zullen de kristallen blauwer kleuren. Wanneer je boos of gestrest bent zal je bloed zich uit de huid terugtrekken richting de organen. Daardoor worden de vingers kouder en de moodring kleurt geel/ amber.
Mood Ring kleuren hieronder vermeld, en welke "mood" ze vertegenwoordigen. De kleuren worden weergegeven op basis van de verandering in temperatuur, en zij vertegenwoordigen met donkerblauw de warmste en zwart de coolste temperatuur. Verkrijgbaar voor heren en dames.
De Moodring is verkrijgbaar in maat 16-17-18-19-20 mm.
Prijs is inclusief verzendkosten.

Donkerblauw: Gelukkig, romantisch of hartstochtelijk
Blauw: Kalm of relaxed
Blauw- groen: Enigszins ontspannen
Groen: Normaal of gemiddelde
Amber: Een beetje nerveus of angstig
Grijs: Zeer nerveus of angstig
Zwart: Stress, gespannen of gekweld gevoel

Ringmaat meten

De gemiddelde ringmaat voor dames is 17 mm en voor heren 20 mm.
Neem een goed passende ring die je al hebt. Leg deze op een liniaal. Het zichtbare deel aan de binnenzijde in het midden van de ring toont jouw maat.
Of
Pak een klein touwtje Wikkel het touwtje om je vinger (niet te strak of te los) Zet met een pen een streepje op het punt waar de twee uiteinden bij elkaar komen Meet vervolgens met een meetlint het aantal mm van het begin van het touwtje tot aan de streep.


€ 5,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Andere kochten ook


Moodring/ Stemmingsring mt 16 GRATIS VERZENDENMoodring/ Stemmingsring mt 16 GRATIS VERZENDEN€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Wierook Satya Golden EraWierook Satya Golden Era€ 2,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Moodring/ Stemmingsring mt 19 GRATIS VERZENDENMoodring/ Stemmingsring mt 19 GRATIS VERZENDEN€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Affirmatie kaars de Godin van de MagieAffirmatie kaars de Godin van de Magie€ 4,00Direct uit eigen voorraad leverbaar