Veilig online betalen via uw eigen bank
Luxe Seleniet hanger handgemaakt

Luxe Seleniet hanger handgemaakt


Selene is de Griekse godin van de maan. Seleniet is genoemd naar deze godin. Door de hoge vibratie die deze steen uitzend, word hij ook wel Engelensteen genoemd.
Deze steen is een weldaad voor lichaam, geest en ziel en de steen zuivert tevens de ruimte waarin hij staat. Seleniet richt haar energie naar de gebieden die het op dat moment het meest nodig hebben. Het is een extreem schone vorm van gips met een vezelige structuur. Hierdoor word het licht gebroken en er ontstaat een veelkleurig effect. Met als resultaat een zeer specifieke zijdeglans.
De kracht van Seleniet is om met alle chakra's in het lichaam te kunnen werken. De steen lost op als ze in contact met water komt. Seleniet kan worden gebruikt om andere edelstenen te reinigen en op te laden. Toch is een goed idee om Seleniet af en toe een nacht in het maanlicht te leggen zodat ze optimaal haar werk kan doen. De steen is zelfreinigend. De seleniet hanger is ca 8 cm. Prijs zilveren ketting icm luxe hanger €25.

Helende werking
Seleniet kan denkprocessen verhelderen. Deze steen is als enige krachtig genoeg om negatieve energieën uit kwarts te verwijderen. Seleniet is uniek omdat het als enige kwartskristallen kan programmeren, door de te reinigen stenen op of tegen de Seleniet te leggen.
Seleniet kan zowel de negatieve energie verwijderen, als de stenen weer opnieuw opladen. De steen is een goed hulpmiddel bij visualisatie, meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet geeft inzicht in de oorzaken van vele klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren.
Kleur: Wit
Chakra: 6e en 7e derde oog chakra en Kruin/ Kroonchakra€ 19,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Knuffelsteen UnakietKnuffelsteen Unakiet€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Labradoriet Labradoriet € 75,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hanger Rozenkwarts Hanger Rozenkwarts € 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Chakra armband splitChakra armband split€ 7,00Direct uit eigen voorraad leverbaar