Veilig online betalen via uw eigen bank
Labradoriet

Labradoriet


Deze prachtige Labradoriet uit Madagascar, is aan een kant ruw en aan een kant gepolijst. Rond 1800 werd de steen voor het eerst gevonden. Labradoriet is kleurloos, maar het reflecteert licht zodanig, dat een spectrum aan verschillende kleuren ontstaat. De Labradoriet werkt op tal van lichaamsprocessen, zo activeert hij de thymusklier en daardoor sterkt hij het immuunsysteem. Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Labradoriet wijst je je pad.
Vindplaats: Labrador, New South Wales(Australiƫ), en Madagascar. Deze Labradoriet komt uit Madagascar waar de mooiste en zuiverste Labradoriet wordt gevonden. Afmeting is ca 15-13 cm.

Helende werking
Realistische kijk op het leven, helpt bij groeistoornissen, tegen opvliegers, amulet tegen negativiteit, is goed voor de bijnieren, herstelt de aura, is een positieve steen voor nieuwentijdskinderen. Gunstige werking bij botontkalking en overspannenheid.

Kleur
Kleurloos, Grijs, Wit, Groen, Blauw, Goud

Chakra 3e 4e 5e 6e
Zonnevlechtchakra, Hartchakra, Keelchakra, Derde oog chakra

Sterrenbeeld
Waterman, Leeuw, Schorpioen en Boogschutter
€ 75,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Armband Blauwe Agaat met AmethistArmband Blauwe Agaat met Amethist€ 15,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Knuffelsteen RozenkwartsKnuffelsteen Rozenkwarts€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Shamballa blauwe Agaat/ RutielkwartsArmband Shamballa blauwe Agaat/ Rutielkwarts€ 17,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Sofia Fire AgaatArmband Sofia Fire Agaat€ 17,00Direct uit eigen voorraad leverbaar