Veilig online betalen via uw eigen bank
Jaspis Oceaan

Jaspis Oceaan


Jaspis de moeder van alle stenen zoals deze steen in de oudheid werd genoemd. Deze naam kreeg de jaspis omdat men deze steen magische krachten toeschreef. Al vele eeuwen worden sieraden van jaspis gemaakt. De Grieken gebruikten de jaspis als liefdessteen en voor het bereiken van een voorspoedige zwangerschap. De Egyptenaren sneden scarabeeën uit jaspis en gebruikten deze als sterke energie steen voor de seksualiteit. India en Mexico zijn de vindplaatsen van de gele jaspis. In Duitsland wordt de rode jaspis gevonden. De overige kleuren jaspis worden voornamelijk gevonden in: Afrika, Australië, Egypte, Brazilië, de Verenigde Staten en in Frankrijk. De Oceaan Jaspis kan zo verschillend zijn van kleur en patroon dat er geen eenduidige uitleg mogelijk is. De Oceaan Jaspis van Energie en Meer kan bruin met wit gespikkeld zijn, diepgroen met zwarte en bruine patronen maar ook blauwig met roze, rood en wit. De herkenningspunten van de Oceaan Jaspis zijn de eiland-achtige vormpjes die de steen heeft.

Helende werking
Een goede steen om balans te brengen in je leven, geeft vitaliteit en inzicht in complexe situaties. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker.
Oceaan jaspis bevordert de doorstroming van energie. De steen helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Het bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie, verminderen. Oceaan jaspis werkt ontgiftend. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen en de spijsvertering.

Kleur
Blauw Groen Roze Rood Zwart Bruin

Chakra 3e en 4e
Zonnevlechtchakra en Hartchakra

Sterrenbeeld
Ram, Schorpioen, Leeuw, Maagd€ 1,50


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Armband Groene Agaat met AmethistArmband Groene Agaat met Amethist€ 15,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Buideltje Voorspoed en GelukBuideltje Voorspoed en Geluk€ 5,90Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Agaat Armband Agaat € 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hanger Barnsteen Hanger Barnsteen € 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar