Veilig online betalen via uw eigen bank
Jaspis Geel

Jaspis Geel


Jaspis de moeder van alle stenen zoals deze steen in de oudheid werd genoemd. Deze naam kreeg de jaspis omdat men deze steen magische krachten toeschreef. Al vele eeuwen worden sieraden van jaspis gemaakt. De Grieken gebruikten de jaspis als liefdessteen en voor het bereiken van een voorspoedige zwangerschap. De Egyptenaren sneden scarabeeën uit jaspis en gebruikten deze als sterke energie steen voor de seksualiteit. De jaspis wordt gevonden in verschillende tinten rood, geel, groen, wit en bruin. India en Mexico zijn de vindplaatsen van de gele jaspis. In Duitsland wordt de rode jaspis gevonden. De overige kleuren jaspis worden voornamelijk gevonden in Afrika, Australië, Egypte, Brazilië, de Verenigde Staten en in Frankrijk. Bij de indianen en Indiërs stond de gele jaspis bekend als regensteen.

Helende werking
Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen. Werkt ontgiftend, stimuleert de werking van de lever en de stofwisseling. Gele jaspis is een zacht werkende jaspis, misschien wel de zachtste variant van alle jaspis soorten. De steen werkt vooral op fysiek niveau. Het uithoudingsvermogen word verbetert en spanning in het lichaam vermindert. Gele Jaspis werkt positief op het immuunsysteem, de maag, lever, alvleesklier en darmen en darmkrampen. Gele jaspis biedt fysieke en spirituele bescherming tijdens het reizen.

Kleur
Geel

Chakra
Basis/ Wortelchakra en Heiligbeenchakra

Sterrenbeeld
Ram, schorpioen, Leeuw, Maagd€ 1,50


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Moodring/ Stemmingsring mt 18 GRATIS VERZENDENMoodring/ Stemmingsring mt 18 GRATIS VERZENDEN€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Schedel Jaspis BreccieSchedel Jaspis Breccie€ 25,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
SodalietSodaliet€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
ValkenoogValkenoog€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar