Veilig online betalen via uw eigen bank
Jaspis Dalmatiër

Jaspis Dalmatiër


Jaspis is een van de weinige halfedelstenen die je in Nederland kunt vinden. Jaspis werd al in de prehistorie gebruikt om werktuigen te maken. Het word vooral verwerkt in sieraden. Jaspis is een van de mooiste zwerfstenen die je in Nederland kunt vinden. Het is een halfedelsteen, meestal met een schitterende lak rode kleur. Jaspis is geen gesteente maar een mineraal. Het is een soort kwarts dat is opgebouwd uit microscopisch kleine kristallen. Kwarts is meestal kleurloos. Jaspis is meestal fel gekleurd. omdat in deze fijn kristallijne kwartssoort ook andere stoffen aanwezig zijn. Als jaspis groen is, is dat aan het mineraal chloriet te danken. Jaspis wordt vaak gevonden samen met andere soorten fijn kristallijne kwarts, zoals agaat, onyx gewone kwarts. Jaspis is vaak dooraderd met witte kwartsstrepen.

Helende werking
Jaspis Dalmatiër is geliefd bij kinderen. Deze steen geeft een veilig gevoel en verdrijft nachtmerries. Jaspis Dalmatiër maakt vrolijk en blij en harmoniseert emoties.
Jaspis werkt op de onderste chakra's.

Kleur
Grijs Bruin gespikkeld

Chakra 1e 2e en 3e
Basis/ Wortelchakra, Sacraal/ Heiligbeenchakra, Zonnevlecht

Sterrenbeelden
Maagd, Schorpioen en Ram.


€ 1,50


Dit artikel is momenteel niet op voorraad, excuses voor het ongemak.

Relevante producten


Wierook Sai Baba NagchampaWierook Sai Baba Nagchampa€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Jaspis OceaanJaspis Oceaan€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Luxe Azuriet hanger handgemaaktLuxe Azuriet hanger handgemaakt€ 19,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Reiki cadeaubon voor persoonlijke behandelingReiki cadeaubon voor persoonlijke behandeling€ 45,00Direct uit eigen voorraad leverbaar