Veilig online betalen via uw eigen bank
Hanger Tijgeroog

Hanger Tijgeroog


In de middeleeuwen stond de tijgeroog bekend dat hij zou beschermen tegen hekserij en het kwade oog. De steen doet door de reflectie van het licht denken aan een tijgeroog. Door kruisridders en ontdekkingsreizigers werd de Tijgeroog gedragen om hen te behoeden tegen het gevaar. De steen zou beschermen tegen slechte invloeden van buitenaf en tegen mishandeling en verkeerde vrienden. De kleur van de tijgeroog is geelbruin tot bruin, streperig en ondoorschijnend. Edelstenen en Kristallen zijn geschenken van de natuur. Kleur, gewicht, grootte en vorm kunnen daarom anders zijn dan op de foto. Iedere steen is uniek.

Helende werking
De steen van de tijgeroog is ook geliefd om zijn zacht uitstralende energie. Hij is daardoor ook goed voor kinderen. De geneeskrachtige werking van de Tijgeroog is prima bij bronchitis, hoofdpijn, migraine door spanning, leverkwalen, depressies, concentratievermogen en maagkrampen.

Kleur
Bruin Geel gestreept

Chakra 3e
Zonnevlecht

Sterrenbeeld
Schorpioen, Maagd, Tweelingen en Leeuw.€ 5,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Pendel/ Hanger AmethistPendel/ Hanger Amethist€ 12,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Amethist en Rozenkwarts druppelArmband Amethist en Rozenkwarts druppel€ 16,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Collier Zilver 925 slangen schakelCollier Zilver 925 slangen schakel€ 9,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Sleutelhanger SodalietSleutelhanger Sodaliet€ 4,00Direct uit eigen voorraad leverbaar