Veilig online betalen via uw eigen bank
Hanger Rozenkwarts

Hanger Rozenkwarts


Rozenkwarts de steen van de liefde. Amor en Eros zouden de steen naar de aarde gebracht hebben. Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. Ze brengt inspiratie en creativiteit. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Rozenkwarts bevordert harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties en bevordert de zelfacceptatie. Rozenkwarts is niet alleen de steen van de liefde maar kan ook bij vele kwalen ingezet worden. De steen helpt bijvoorbeeld het bedplassen tegen te gaan en om schadelijke stralen te ontsporen. Rozenkwarts wordt ook gebruikt voor het maken van sieraden, zoals armbanden, oorbellen, kettingen, hangers voor aan een ketting en als steen voor in een ring. Ook worden er beeldjes van Rozenkwarts gemaakt om voor de sier neer te zetten.

Helende werking
Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en is daarom ook geschikt voor baby’s en kinderen. De rozenkwarts werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert medeleven en behulpzaamheid. Ook stimuleert rozenkwarts de doorbloeding, sterkt het hart en is een steen die de vruchtbaarheid stimuleert. Rozenkwarts helpt bij liefdesverdriet, emoties, rouw, buikkrampjes bij baby’s, werkt bij heimwee en is verzachtend bij blauwe plekken. Het is rustgevend en vult ruimtes met warmte en liefde.

Kleur
Rose

Chakra 4e
Hartchakra is het vierde chakra. Deze zachtroze kwarts heeft voornamelijk betrekking op het hartchakra, want hij opent de mens niet alleen voor de mooie dingen des levens, hij laat ook een warmte van het hart ontstaan waar veel kracht uit geput wordt.

Sterrenbeelden
Stier€ 5,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Knuffelsteen UnakietKnuffelsteen Unakiet€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Abalone schelp grootAbalone schelp groot€ 13,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Collier wensflesje Lapis Lazuli GRATIS VERZENDENCollier wensflesje Lapis Lazuli GRATIS VERZENDEN€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hanger Lapis LazuliHanger Lapis Lazuli€ 25,00Direct uit eigen voorraad leverbaar