Veilig online betalen via uw eigen bank
Hanger Howliet

Hanger Howliet


Howliet is genoemd naar zijn ontdekker, de Amerikaanse geoloog mijnheer H. How. Van oorsprong is de steen Howliet wit met grijze aders. Het is een vrij poreuze steen (niet zo hard).

Helende werking
Howliet werkt kalmerend en versterkt je positieve eigenschappen. De steen helpt om woede en boosheid onder controle krijgen en om minder kritisch te zijn. Howliet bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Howliet helpt bij astraal reizen(uittreding), meditatie en bij het contact maken met vorige levens. Howliet verbind je met het hogere, geeft engelen energie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten, tanden en nagels. Stimuleert kalmte, rustig denken. Het stellen van doelen en het bereiken daarvan. Heeft een positieve werking op communicatie en geheugen. Ontgiften en vochtregulering. Transformeert: helpt constructief met kritiek om te gaan. Helpt blokkades (lichamelijk/ psychisch) op te heffen. De steen beschermt tegen negatieve energie, agressie van anderen. Legt verbinding met spiritualiteit, hoger bewustzijn. Herinneringen andere levens. Blauwe Howliet helpt dromen herinneren en dromen begrijpen. Ontgiftend en vocht regulerend. Aardend en beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Kleur
Ondoorzichtig wit/ivoorwit vaak grijs/bruine adertjes. De steen kan ook groen/ blauw zijn

Chakra 7e Het kroon/kruinchakra omdat hij verbinding kan leggen met spiritualiteit, hoger bewustzijn. Werkt positief/ondersteunend richting andere stenen op alle chakra’s

Sterrenbeeld
Waterman€ 5,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Tijgeroog MultiTijgeroog Multi€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Sleutelhanger CarneoolSleutelhanger Carneool€ 4,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
PyrietPyriet€ 6,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Jaspis OceaanJaspis Oceaan€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar