Veilig online betalen via uw eigen bank
Hanger Hematiet kwarts

Hanger Hematiet kwarts


Hematietkwarts heeft een ongelooflijke energie (niet te verwarren met gewoon Hematiet, dat metaalkleurig is!)
Hematietkwarts is een kwartssoort met allerlei bruinige en oranje-achtige insluitingen. Hematietkwarts kan dezelfde uitwerking hebben als van een healing, zoals bijvoorbeeld Soul Body Fusion. Het ontsteekt al het DNA in je cellen. Je oorspronkelijke blauwdruk wordt geactiveerd en je cellen beginnen te verjongen, te vernieuwen. Dit is vaak waar te nemen door 'plopjes' die je in je lichaam voelt. Deze activatie zal natuurlijk voor iedereen anders voelen, maar dit is een van de meest voorkomende verschijnselen. Hermatietkwarts hanger is 15-20 mm.

Helende werking
Hematietkwarts kan helpen wanneer u diep in de put zit en geen hoop meer heeft. Hematietkwarts herstelt, vertrouwen en geloof in de toekomst. Het geeft meer optimisme. Hematietkwarts de energiebron die uitstekend versterkt, opwekt en verjongt. Deze prachtige steen is een combinatie van hematiet en bergkristal. En heeft de unieke eigenschappen van beide. De energtische kracht die van hoge kwaliteit is, en de fijne zachte uitstraling. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
Hematietkwarts helpt doelgericht te zijn en geeft doorzettingsvermogen,de steen helpt om logisch na te denken. Hematietkwarts helpt bij verslaving, en dwangmatigheid. Krachtige werking op het bloed. Helpt bij problemen bloedsomloop,bloedarmoede, aambeien, neusbloedingen, kramp in de benen, slapeloosheid. Hematietkwarts is een hele fijne aardende steen.

Chakra 1e
Basis chakra/ wortelchakra

Kleur
Bruin Oranje Transparant

Sterrenbeelden
Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweeling

€ 10,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


SchatkistSchatkist€ 6,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Collier gedroogde bloemen        GRATIS VERZENDENCollier gedroogde bloemen GRATIS VERZENDEN€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
SodalietSodaliet€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Schedel Jaspis BreccieSchedel Jaspis Breccie€ 25,00Direct uit eigen voorraad leverbaar