Veilig online betalen via uw eigen bank
Hanger Amethist

Hanger Amethist


Amethist is afgeleid van het Griekse woord Amethustos dit betekent tegen de roes of niet bedwelmend en vindt zijn oorsprong in het oude bijgeloof dat de drager ervan beschermd wordt tegen de roeswerking van wijn. Van wijn die gedronken wordt uit een van Amethist vervaardigde beker zou men niet dronken kunnen worden. Edelstenen en Kristallen zijn geschenken van de natuur. Kleur, gewicht, grootte en vorm kunnen daarom anders zijn dan op de foto. Iedere steen is uniek.

Helende werking
Amethist werkt beschermend en zuiverend en kan worden gebruikt om pijn te verzachten. Het verlicht hoofdpijn en spanning. De steen vermindert kneuzingen, verwondingen, zwellingen en behandelt gehoorstoornissen. Amethist geneest aandoeningen van de longen, de luchtwegen, huidziekten, cel stoornissen en spijsverteringskwalen. Het reguleert de flora, verwijdert parasieten en bevordert de heropname van water. Amethist gaat slapeloosheid tegen. Zorgt voor balans en verbinding tussen de fysieke, geestelijke en emotionele lichamen.

Kleur
violet, paars, wit, goud

Chakra 7e
Deze steen word geassocieerd met het Kroonchakra/ Kruinchakra omdat hij spirituele helderheid en liefde van de hogere geest brengt

Sterrenbeelden
Vissen en Waterman€ 7,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Chakra armband splitChakra armband split€ 7,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Wierook white sageWierook white sage€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hanger Engel TijgeroogHanger Engel Tijgeroog€ 7,99Direct uit eigen voorraad leverbaar
Collier Valkenoog GRATIS VERZENDENCollier Valkenoog GRATIS VERZENDEN€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar