Veilig online betalen via uw eigen bank
Hanger Agaat

Hanger Agaat


Door de lagen die een Agaat bevat werd deze vroeger 'lagensteen' genoemd. Agaat wordt in veel verschillende kleuren gevonden. De stenen worden gevonden in grijze, grijsblauwe en witte tinten. Er zijn ook Agaten die witgrijs, groen en zwart van kleur zijn. De Agaat staat ook bekend om zijn geneeskrachtige werking. Hij helpt bijvoorbeeld bij evenwichtsstoornissen. Scarabeeën uit de oudheid waren uit Agaat gesneden. Tegenwoordig wordt de steen gepolijst of geslepen gebruikt om sieraden van te maken. Deze Geode Agaat Hanger is 40-30 mm. Iedere steen is uniek daardoor kan de geleverde steen afwijken van de foto.

Helende werking
Agaat helpt bij evenwichtsstoornissen en huidproblemen. De steen geeft een gevoel van geborgenheid. Hierdoor is de Agaat een ideale steen voor moeder en kind. Agaat stimuleert darmen en huid om afvalstoffen sneller te laten afvloeien. Agaat werkt bovendien pijn verlagend bij oogziektes.

Chakra 1e en 2e
Wortelchakra en Sacraalchakra

Kleur
Grijs Grijsblauw Witgrijs Groen Zwart

Sterrenbeeld
Maagd Ram Schorpioen Tweelingen
€ 7,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Chakra collier splitChakra collier split€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hart Rozenkwarts Hart Rozenkwarts € 12,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Amethist en Rozenkwarts druppelArmband Amethist en Rozenkwarts druppel€ 16,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Flesje natuurlijk geslepen edelstenenFlesje natuurlijk geslepen edelstenen€ 3,00Direct uit eigen voorraad leverbaar