Veilig online betalen via uw eigen bank
Gouden Driehoek getrommeld

Gouden Driehoek getrommeld


Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts vormen samen de Gouden driehoek. Plaats deze stenen in een driehoek in een kamer om de beste energiestroom in huis te bewerkstelligen. Ze kunnen echt een wonder verrichten. Iedere steen heeft zijn eigen kwaliteit en kracht, samen versterken ze elkaar. De Gouden Driehoek zorgt voor een prettige liefdevolle sfeer, harmonie en warmte.

Amethist is een prachtig steen en de kleur kan gaan van diep paars tot lila.De Amethist kan je helpen ontspannen zodat je minder druk in je hoofd bent. Het helpt prima tegen spanning en hoofdpijnklachten. De Amethist in de slaapkamer helpt bij een goede nachtrust.
Vindplaats: Brazilië, Uruguay, Colombia, Madagaskar

Bergkristal deze steen reinigt. Je kunt jezelf met deze steen reinigen (overdrachtelijk) de steen neemt negatieve energie weg. Een Bergkristal reinigt je omgeving, en heeft ook een prima werking op de natuur. Het werkt vitaliserend en verzacht pijn. Er ontstaat weer ruimte in het hoofd.
Vindplaats: Mexico, Brazilië, Madagaskar, USA

Rozenkwarts de steen van de liefde. Rozenkwarts is niet alleen de steen van de liefde maar kan ook bij vele kwalen ingezet worden. Rozenkwarts helpt bijvoorbeeld het bedplassen tegen te gaan en helpt om schadelijke stralen te ontsporen. Rozenkwarts wordt ook gebruikt voor het maken van sieraden. Zoals armbanden, oorbellen, kettingen, hangers, en als steen voor in een ring. Ook worden er hartjes om te knuffelen en beeldjes van rozenkwarts gemaakt om voor de sier neer te zetten. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.
Vindplaats: Zuid Afrika, USA, Brazilië, Japan, India, Madagaskar

€ 8,00


Dit artikel is momenteel niet op voorraad, excuses voor het ongemak.

Relevante producten


Chakra stenen Chakra stenen € 12,95Direct uit eigen voorraad leverbaar
Sleutelhanger SodalietSleutelhanger Sodaliet€ 4,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
WierookhouderWierookhouder€ 1,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Chakra kristal Feng Shui HarmonyChakra kristal Feng Shui Harmony€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar