Veilig online betalen via uw eigen bank
Armband Rookkwarts en Bergkristal 1

Armband Rookkwarts en Bergkristal 1


Schitterende armband van Rookkwarts en Bergkristal. De kralen zijn om en om geregen, en gezet op elastische draad. De armband is ca 19 cm. Een sieraad die je echt omarmd en vrijwel om iedere pols past. De armband is uitstekend te combineren met het collier van Rookkwarts of het collier van Bergkristal. De kralen kunnen wat donkerder of lichter van kleur zijn, omdat het een natuurproduct betreft. Deze kleurnuance geeft een mooi speels effect.

Rookkwarts
Rookkwarts is een doorzichtige steensoort met een glasachtige glans die heel lichtbruin tot zwart van kleur kan zijn. De steen behoort tot de kwarts-familie. Rookkwarts is één van de meest effectieve, aardende en verankerende stenen die tegelijkertijd de vibratie tijdens het mediteren verhoogt. Hij beschermt en heeft een krachtige band met het basischakra. Rookkwarts aardt spirituele energie, neutraliseert negatieve vibraties en blokkeert straling op elk niveau. Hij is uitstekend tegen stress en versterkt vastberadenheid. Rookkwarts leert je om dingen los te laten die je niet langer dienen en verlicht angst en depressie. Dit kristal verlicht nachtmerries en helpt je dromen waar te maken. Op fysiek en psychisch niveau ondersteunt het personen die willen stoppen met roken of andere verslavingen. Hij bevordert concentratie en communicatie vanuit de ziel.

Kleur
Bruin doorzichtig

Chakra 1e
Basis/ Wortelchakra

Sterrenbeeld
Stier, Steenbok

Bergkristal
Het Bergkristal wordt in veel landen gevonden, maar de bekendste plaatsen zijn India en Sri Lanka. Ook in Kenia, Madagaskar, Brazilië, Bahia en Frans-Guyana. Bergkristal heeft een zuiverende en reinigende werking, en is daarom zeer geschikt om ruimtes te zuiveren en harmonie te herstellen.
Het kristal heeft een helende werking bij huidkwalen, puistjes, kleine wondjes, eczeem, broze nagels, broos haar en bij overmatig transpireren. Bergkristal is een steen met een enorme geneeskrachtige werking die het zelf genezend vermogen van ons lichaam versterkt. Bergkristal kan klachten verminderden bij misselijkheid, reisziekte, zeeziekte en evenwichtsstoornissen.

Kleur
Helder doorzichtig

Chakra
Alle Chakra’s

Sterrenbeeld
Leeuw, Steenbok
€ 15,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Bergkristal clusterBergkristal cluster€ 60,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Agaat groen met boeddha bedelArmband Agaat groen met boeddha bedel€ 16,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hart Rozenkwarts Hart Rozenkwarts € 12,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Pendel/ Hanger RozenkwartsPendel/ Hanger Rozenkwarts€ 12,00Direct uit eigen voorraad leverbaar