Veilig online betalen via uw eigen bank
Armband Rookkwarts en Agaat

Armband Rookkwarts en Agaat


One of a kind Rookkwarts armband met 10 ronde kralen van Agaat cobalt blue purple. De kralen kunnen wat donkerder of lichter van kleur zijn, omdat het een natuurproduct betreft. Deze kleurnuance geeft een mooi speels effect.

Rookkwarts is een doorzichtige steensoort met een glasachtige glans die heel lichtbruin tot zwart van kleur kan zijn. De steen behoort tot de kwarts-familie. Rookkwarts is één van de meest effectieve, aardende en verankerende stenen die tegelijkertijd de vibratie tijdens het mediteren verhoogt. Hij beschermt en heeft een krachtige band met het basischakra. Rookkwarts aardt spirituele energie, neutraliseert negatieve vibraties en blokkeert straling op elk niveau. Hij is uitstekend tegen stress en versterkt vastberadenheid. Rookkwarts leert je om dingen los te laten die je niet langer dienen en verlicht angst en depressie. Dit kristal verlicht nachtmerries en helpt je dromen waar te maken. Op fysiek en psychisch niveau ondersteunt het personen die willen stoppen met roken of andere verslavingen. Hij bevordert concentratie en communicatie vanuit de ziel.

Kleur
Bruin doorzichtig

Chakra
Basis/ Wortelchakra

Sterrenbeeld
Stier, Steenbok

Agaat
Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), darmen, huid, ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling. En blauwe agaat werkt positief en ondersteunend op zelfvertrouwen, zelfacceptatie, en geeft gevoel van veiligheid. Helpt om bij jezelf te kunnen blijven.

Kleur
Cobalt blue purple

Chakra 1e 2e en 7e
Wortel chakra, Sacraal chakra en Kruin/Kroonchakra

Sterrenbeelden
Maagd, Ram, Schorpioen, Tweelingen, Vissen en Waterman€ 15,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Trommelsteen TijgeroogTrommelsteen Tijgeroog€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Moodring/ Stemmingsring mt 17 GRATIS VERZENDENMoodring/ Stemmingsring mt 17 GRATIS VERZENDEN€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Moodring/ Stemmingsring mt 16 GRATIS VERZENDENMoodring/ Stemmingsring mt 16 GRATIS VERZENDEN€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Collier Valkenoog GRATIS VERZENDENCollier Valkenoog GRATIS VERZENDEN€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar