Veilig online betalen via uw eigen bank
Armband Blauwe Agaat met Amethist

Armband Blauwe Agaat met Amethist


Blauwe agaat met Amethist
Unieke handgemaakte armband van blauwe Agaat kralen gecombineerd met facet kralen van licht Amethist. Een armband die je echt omarmt, waarbij je het gevoel krijgt dat ze je extra energie geeft. Gezet op elastische draad, zodat deze vrijwel om elke pols past. De 13 blauwe Agaat kralen hebben een doorsnede van 8 mm en worden om en om onderbroken door Amethist facet kralen van 5-3 mm. De armband weegt ca 16 gram en heeft een lengte van ca 18 cm.

Helende werking
Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), darmen, huid, ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling. En blauwe agaat werkt positief en ondersteunend op zelfvertrouwen, zelfacceptatie, en geeft gevoel van veiligheid. Helpt om bij jezelf te kunnen blijven.

Amethist werkt beschermend en zuiverend en kan worden gebruikt om pijn te verzachten. Het verlicht hoofdpijn en spanning. De steen vermindert kneuzingen, verwondingen, zwellingen en behandelt gehoorstoornissen. Amethist geneest aandoeningen van de longen, de luchtwegen, huidziekten, cel stoornissen en spijsverteringskwalen. Het reguleert de flora, verwijdert parasieten en bevordert de heropname van water. Amethist gaat slapeloosheid tegen. Zorgt voor balans en verbinding tussen de fysieke, geestelijke en emotionele lichamen.

Kleur
Blauw en Violet

Chakra 6e
Keelchakra

Sterrenbeelden
Maagd Ram Schorpioen Tweelingen Vissen en Waterman€ 15,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Armband Oranje Agaat Armband Oranje Agaat € 13,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hanger Engel TijgeroogHanger Engel Tijgeroog€ 7,99Direct uit eigen voorraad leverbaar
Jaspis GeelJaspis Geel€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Calciet HoningCalciet Honing€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar