Veilig online betalen via uw eigen bank
Armband Bergkristal en Agaat

Armband Bergkristal en Agaat


Schitterende combinatie deze unieke armband van Bergkristal met Agaat cobalt blue purple. De twee rechthoekige kralen van helder Bergkristal worden steeds afgewisseld met een 6 mm ronde kraal van Agaat. De armband heeft een lengte van ca 19 cm.

Bergkristal
Het Bergkristal wordt in veel landen gevonden, maar de bekendste plaatsen zijn India en Sri Lanka. Ook in Kenia, Madagaskar, Brazilië, Bahia en Frans-Guyana. Bergkristal heeft een zuiverende en reinigende werking, en is daarom zeer geschikt om ruimtes te zuiveren en harmonie te herstellen.
Het Bergkristal heeft een helende werking bij huidkwalen, puistjes, kleine wondjes, eczeem, broze nagels, broos haar en bij overmatig transpireren. Bergkristal is een steen met een enorme geneeskrachtige werking die het zelf genezend vermogen van ons lichaam versterkt. Bergkristal kan klachten verminderden bij misselijkheid, reisziekte, zeeziekte en evenwichtsstoornissen.

Kleur
Helder doorzichtig

Chakra
Alle Chakra’s

Sterrenbeeld
Leeuw, Steenbok

Agaat
Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), darmen, huid, ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling. En blauwe agaat werkt positief en ondersteunend op zelfvertrouwen, zelfacceptatie, en geeft gevoel van veiligheid. Helpt om bij jezelf te kunnen blijven.

Kleur
Cobalt blue purple

Chakra 1e 2e en 7e
Wortel chakra, Sacraal chakra en Kruin/Kroonchakra

Sterrenbeelden
Maagd, Ram, Schorpioen, Tweelingen, Vissen en Waterman


€ 13,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Witte SalieWitte Salie€ 4,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
ValkenoogValkenoog€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Pendel/ Hanger AmethistPendel/ Hanger Amethist€ 12,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Armband Rookkwarts en Agaat Armband Rookkwarts en Agaat € 15,00Direct uit eigen voorraad leverbaar