Veilig online betalen via uw eigen bank
Armband Amethist/ Rutielkwarts

Armband Amethist/ Rutielkwarts


Amethist staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De kleur varieert van licht paars tot donker paars. Amethist is te gebruiken bij meditatie en medische doeleinden. Sinds de middeleeuwen kent men de magische kracht van de Amethist Men noemde de steen ook wel bisschopssteen. Amethist zou bescherming geven bij tovenarij en hij zou de gemoedstoestand verbeteren. Een zeer geliefde steen.
Werkt beschermend en zuiverend en kan worden gebruikt om pijn te verzachten. Het verlicht hoofdpijn en spanning. De steen vermindert kneuzingen, verwondingen, zwellingen en behandelt gehoorstoornissen. Amethist geneest aandoeningen van de longen, de luchtwegen, huidziekten, cel stoornissen en spijsverteringskwalen. Het reguleert de flora, verwijdert parasieten en bevordert de heropname van water. Amethist gaat slapeloosheid tegen. Zorgt voor balans en verbinding tussen de fysieke, geestelijke en emotionele lichamen.

Rutiel kwarts
Verschillende mineralen kunnen ingesloten worden in kwarts. Rutiel kan een scala aan kleuren zijn en de kleur kan overlopen van één kleur naar een andere binnen één exemplaar. De kwarts in rutiel kwarts kan kleurloos, bruin of grijsachtig en geel of paars van kleur zijn.
Helende werking
Rutiel kwarts geeft hoop, en is een opbeurende en kalmerende steen. Bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. De stemming word verbeterd. De steen vermindert angst, fobieën en bezorgdheid. Rutie lkwarts beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. Spiritueel bevordert deze steen groei, het contact met gidsen. Ze kan helpen inzicht te krijgen wat de invloed is van u vorige levens op dit leven. De steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en vermindert seksuele problemen, welke veroorzaakt worden door spanning. Rutiel kwarts stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam en heeft een positieve werking op chronische ziektes en problemen aan de ademhalingswegen (met name chronische bronchitis.
Heeft een positieve werking voor alle chakra’s.
Deze armband is handgemaakt, mooi afgewerkt met zilveren kreeftsluiting. De lengte is ca 18 cm.€ 16,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


WierookhouderWierookhouder€ 1,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Chakra kristal Feng Shui HarmonyChakra kristal Feng Shui Harmony€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
CelestienCelestien€ 30,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Pendel BergkristalPendel Bergkristal€ 12,00Direct uit eigen voorraad leverbaar