Veilig online betalen via uw eigen bank
Armband Amethist en Rozenkwarts druppel

Armband Amethist en Rozenkwarts druppel


Handgemaakte armband van supermooie Amethist met Rozenkwarts druppels. Mooi afgewerkt met zilveren kreeft sluiting. De lengte is ca 19 cm. De kralen kunnen wat donkerder of lichter van kleur zijn, omdat het een natuurproduct betreft. Deze kleurnuance geeft een mooi speels effect. Maak de armband compleet met een collier van Amethist of Rozenkwarts.

Helende werking:
Amethist werkt beschermend en zuiverend en kan worden gebruikt om pijn te verzachten. Het verlicht hoofdpijn en spanning. De steen vermindert kneuzingen, verwondingen, zwellingen en behandelt gehoorstoornissen. Amethist geneest aandoeningen van de longen, de luchtwegen, huidziekten, cel stoornissen en spijsverteringskwalen. Het reguleert de flora, verwijdert parasieten en bevordert de heropname van water. Amethist gaat slapeloosheid tegen. Zorgt voor balans en verbinding tussen de fysieke, geestelijke en emotionele lichamen.

Kleur:
Violet, Paars

Chakra 7e:
Deze steen word geassocieerd met het Kroonchakra omdat hij spirituele helderheid en liefde van de hogere geest brengt.

Sterrenbeelden:
Vissen en Waterman

Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en is daarom ook geschikt voor baby’s en kinderen. De rozenkwarts werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert medeleven en behulpzaamheid. Ook stimuleert rozenkwarts de doorbloeding, sterkt het hart en is een steen die de vruchtbaarheid stimuleert. Rozenkwarts helpt bij liefdesverdriet, emoties, rouw, buikkrampjes bij baby’s, werkt bij heimwee en is verzachtend bij blauwe plekken. Het is rustgevend en vult ruimtes met warmte en liefde.

Kleur:
Rose

Chakra 4e:
Hartchakra is het vierde chakra. Deze zachtroze kwarts heeft voornamelijk betrekking op het hartchakra, want hij opent de mens niet alleen voor de mooie dingen des levens, hij laat ook een warmte van het hart ontstaan waar veel kracht uit geput wordt.

Sterrenbeelden:
Stier


€ 16,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Andere kochten ook


Collier Rozenkwarts druppelCollier Rozenkwarts druppel€ 25,00Direct uit eigen voorraad leverbaar