Veilig online betalen via uw eigen bank
Aquamarijn

Aquamarijn


Aquamarijn is afgeleid van de Latijnse woorden Aqua (water) en Marina (zee). De Romeinen gebruikte de Aquamarijn in hun sieraden. Ze geloofden dat als ze een kikker op een Aquamarijn sneden, dat het zou helpen om vijanden te verzoenen en vrienden met hen te maken. Romeinse bruidegoms gaven hun bruiden de Aquamarijn als huwelijkscadeau. Ze dachten dat de steen de liefdes sfeer zou bevorderen. De vindplaats van de steen is o.a in Brazilië, Pakistan, Madagaskar en Zimbabwe. Aquamarijn maakt oprecht tolerant, eerlijk, ontspannen, onbezorgd en vrolijk. Aquamarijn heeft een spirituele sterk kalmerende werking. Het is een prima steen om te dragen als projecten afgerond moeten worden, zowel zakelijk als privé. Aquamarijn maakt dynamisch, doelgericht en succesvol. Het zorgt weer voor helderheid, bevordert zelfexpressie en verscherpt de waarneming. De steen bevordert spirituele groei, intuïtie en helderziendheid. Aquamarijn is bijzonder geschikt om bij je te dragen tijdens mediteren.
De prijs is per steen en de afmeting is ca 20-30mm. Iedere steen is uniek en heeft zijn eigen kracht en uitstraling. Kristallen, Mineralen en Edelstenen zijn natuur producten, de geleverde steen kan daarom afwijken van de foto.
Bijzonder mooie diepblauwe steen.

Helende werking
Aquamarijn brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. De steen helpt bij keelpijn, opgezwollen klieren, en schildklierproblemen. Het heeft een positieve werking op de ogen voor mensen die bij- of verziend zijn. Aquamarijn heeft een gunstige werking op de maag, het gebit en de kaak, en kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën. Onder andere bij hooikoorts.

Kleur
Van de lichtste pastel tot pastel groen- blauw tot diepblauw

Chakra 5e
Keel chakra

Sterrenbeeld
Ram, Tweelingen, Vissen, Waterman, Weegschaal


€ 8,00


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Andere kochten ook


Pendel/ Hanger CarneoolPendel/ Hanger Carneool€ 12,00Direct uit eigen voorraad leverbaar