Veilig online betalen via uw eigen bank
Ametrien

Ametrien


Prachtige steen die alle eigenschappen bezit van Amethist en Citrien. De steen werkt krachtig en doeltreffend. En is een combinatie van wijsheid en vreugde. Een prachtige steen om te gebruiken bij het mediteren, en bij het ontsluiten van het derde oog chakra. Ametrien is de verbinding tussen de zonnevlecht en het derde oog chakra. De gele kleur van de zonnevlecht en de paarse kleur van het derde oog. Ametrien wordt o.a. gevonden in Uruguay, Braziliƫ en Madagaskar.

Helende werking
Ametrien stimuleert een positieve en optimistische levenshouding. Deze steen heft blokkades op en ondersteunt je om het heft in eigen handen te nemen. Symptomen die ontstaan zijn door stress worden gereinigd . Het bloed word gezuiverd en opname van zuurstof gestimuleerd. Ametrien helpt om in je eigen kracht te staan, hierdoor kun je makkelijker met negatieve energie omgaan. Het word makkelijker om dit los te laten. Dankzij de eigenschappen van de Amethist geeft de steen rust in het hoofd, kalmeert een overactieve geest en helpt je om je te focussen op jouw doelen.

Kleur
Geel Paars

Chakra 2e 6e en 7e
Zonnevlecht, Derde oog, Kruin chakra

Sterrenbeeld
Weegschaal€ 1,50


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Jaspis RoodJaspis Rood€ 1,50Direct uit eigen voorraad leverbaar
Agaat geodeAgaat geode€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Sleutelhanger AmethistSleutelhanger Amethist€ 4,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Moodring/ Stemmingsring mt 16 GRATIS VERZENDENMoodring/ Stemmingsring mt 16 GRATIS VERZENDEN€ 5,00Direct uit eigen voorraad leverbaar