Veilig online betalen via uw eigen bank
Agaat Botswana Roze

Agaat Botswana Roze


Agaat Botswana Roze Steen van de Verandering, maakt verandering gemakkelijk en positief, draag altijd een stukje bij je. Deze sensuele steen brengt succes.
Agaat is een variant chalcedoon en kan wit, grijzig, blauw, roodachtig en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren. De verschillende soorten Agaat kan men onderscheiden door de kleur en banden.

Helende werking
Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen, en bevordert innerlijke rust en kalmte en nuchterheid. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan afstand te nemen zodat men alles wat objectiever kan bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.
Botswana Agaat maakt daadkrachtig, doelgericht en helpt zaken in een groter verband zien. Het stimuleert vrijheidsdrang en creativiteit. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop en huid. Agaat Botswana Roze is afkomstig uit Afrika. De steen vergroot het zelfvertrouwen en bevordert liefde tussen ouder en kind.Verbetert de concentratie en analytische vermogens, verhoogt het bewustzijn en leidt tot spirituele groei.
Heeft een positieve werking op de bloedsomloop, buikkramp, depressie, gehoor, krampen, spieren, zwangerschap. Helpt bij stoppen met roken.

Chakra 1e en 7e
Basis chakra en Kruin/Kroonchakra

Kleur
Grijs Roze

Sterrenbeeld
Kreeft, Leeuw, Ram, Schorpioen€ 1,50


Vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen verzonden.

Relevante producten


Collier gedroogde bloemen GRATIS VERZENDENCollier gedroogde bloemen GRATIS VERZENDEN€ 8,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Hanger Hematiet kwarts Hanger Hematiet kwarts € 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
Chakra kristal Feng Shui HarmonyChakra kristal Feng Shui Harmony€ 10,00Direct uit eigen voorraad leverbaar
WoestijnroosWoestijnroos€ 6,00Direct uit eigen voorraad leverbaar